Nyheter

Utlysning elgjakt

Utlysning elgjakt

På grunn av endringer, så forsøker EKKF seg med en hurtigutlysning av en jaktrett på viltstellområde 2. Jaktretten er i Kvitvollia Øst, og for tre år:

UTLYSNING AV ELGJAKT, KVITVOLIA ØST

Engerdal kommuneskoger har for årene 2023 – 2025 ledig ett jaktvald, Kvitvollia øst, for snarlig tildeling. Terrenget er på ca 7900 dekar.

Årets kvote er på to ungdyr.

På grunn av omstendighetene settes følgende datoer:

-          Søknadsfrist innen 22.09.2023 kl. 1200 Søknad sendes: eDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

-          Jaktstart fra 02.10.2023

-          Trekning og meddeling til søkere foretas umiddelbart etter fristen

Tildelingskriterier:

-          Jaktlaget skal bestå av minimum 6 jegere

-          Det skal til enhver tid være over 50 % innenbygdsboende

-          Alt annet regelverk og oppfølging vil følge avtaler med Engerdal Fjellstyre (Generelle bestemmelser vedrørende utøvelse av elgjakt), samt de regler og retningslinjer som bestemt av viltstellområdet. Dette vil bli fulgt opp umiddelbart etter trekning.

Om det skulle vise seg at det ikke er noen som fyller kriteriene innen søknadsfristen, så forbeholder EKKF seg retten til kortsiktig å fritt fordele elgene som skal forvaltes innenfor deres andel av viltstellområde 2, samt sørge for at grunnen er tilgjengelig for alternativ forvaltning.

Erik Lund,

Daglig leder EKKF                                                                  20.09.2023


Tilrettelegging Røfalla

Tilrettelegging Røfalla

Røfalla er av kommunens store severdigheter. Vi i EKKF bidrar gjerne med tilrettelegging på våre områder, og vi har så smått startet et prosjekt for å gjøre dette flotte stedet litt bedre rustet for å ta i mot den økende mengden med tilreisende fra fjern og nær. Det rydddes på toalettet, og veien oppover er flikket på. Her settes det opp skilt, og ryddes litt kratt for bedre innsyn. Ny søppelboks er også på tur.  Vi fortsetter prosjektet i samarbeid med kommunen etter ferien, med tilrettelegging for vandring. Velkommen til vakre Engerdal!


logo
Engerdal Kommungeskoger KF

Org.nr:
986 987 584

Adresse:
Engerdalsveien 1794
2440 Engerdal