Nyheter

Bord til salgs

Bord til salgs

 

Engerdal kommuneskoger KF selger skikkelig langbord, med bordplate i heltre furu. Bordet måler 490 x 78 cm, og er av 75mm tykk plank. Bordet er ca 85 cm, og beregnet som utebord. Denne står der den bli plassert! Pris kr 12 500,-.


Uværet "Hans"

Uværet "Hans"

Vi slipper ikke helt unna i Engerdal heller, og vi starter etter ferien med å holde uværet Hans i sjakk etter beste evne. Denne gangen gikk det ganske bra, på grunn av årvåkne folk fra Solheim hytterog tomter, som patruljerte og oppdaget bruddet i vegen til Østfjellet helt i startfasen. Maskinene våre er i disse dagene opplastet og sto klare for utrykning , og førstehjelpen er nå gjort. Hjelp oss alle - og dere, å si fra til entrprenører om det er noe på gang.


Spesialhugst

Spesialhugst

Denne furua syntes eieren var litt stusselig og døende. Den var ikke spesielt lita, omkrets i brysthøyde var over 220 cm. Den sto godt inneklemt mellom hus, og med veien rett ved siden av. Med litt ekstra sikring ble allikevel denne "tallen" med dit vi planla. Alltid morsomt med spesialoppdrag, vi i EKKF har utstyr og mannskap for denne type oppdrag.


Oppbygging av gammel stabbur

Oppbygging av gammel stabbur

I dag startet vi oppbygging av et flott gammelt stabbur til gutta på Nordre Nesset, Stabburet har stått på Brennjota, og EKKF gjør både nedplukking og gjenoppbygging. Grunnarbeid og en gedigen muring er gjort av Rygh entreprenør. Artig prosjekt, takk for jobben. Vi vil nå først konsentrere oss om å få det under tak, for å sikre dette staselige huset, som får en ny vår, og et nytt utstillingsvindu i sentrum.

 


logo
Engerdal Kommungeskoger KF

Org.nr:
986 987 584

Adresse:
Engerdalsveien 1794
2440 Engerdal