LightWEB
Startside

Velkommen til Engerdal    Hytteområder    Friluftslivsaktiviteter    Vedsalg    Skogsdrift    Linker    Nyheter   

LightWeb

Gammelsetra
Hytteområde


 

 
Hyttefeltet på Gammelsetra ligger i tilknytning til den gamle vår og høstsetra oppe på lia øst for Hylleråsen.

Tomtene ligger ca 800 moh. med flott utsikt til fjellene omkring. Her kan du slappe av og nyte stillheten og fjellufta. Eller være aktiv i flott turterreng både sommer og vinter. Til nærmeste fiskevann med stor fjellrøye går du på noen minutter - varierte fiskemuligheter ellers finnes i nærheten.

Seterveier som egner seg godt for sykkelturer, tar deg til f.eks. Lillerøåsen, der det fortsatt er aktiv setring. I området rundt Gammelsetra er det muligheter for småviltjakt. Multe, tyttebær, blåbær og bringebær kan plukkes i nærheten. Skiløypene rundt Gammelsetra, som prepareres med løypemaskin, er skikongen Gjermund Eggens turområde der han hentet inspirasjon og krefter til tre VM-gull i 1966.

Hvis du bygger hytte på Gammelsetra Hytteområde i Engerdal får du ingen strømregning. Med solstrøm har du det lyset du trenger og kan se på TV. Med strømaggregat kan du støvsuge og steke vafler. Matlaging skjer på gasskomfyren eller en vedkomfyr. Du betaler heller ingen kloakkavgifter. Likevel kan du ha toalett, dusj, vaskeservant og oppvaskkum. Vannet koster ubetydelig fordi du henter det selv i vannposten. For mange er det en viktig del av hyttelivet at ikke alt går av seg selv. Det er trivelig å pusle med vann og ved!

Med "ring hytta varm" har du komforttemperatur når du kommer frem til hytta. Send en SMS til ovnen din, så starter den oppvarmingen. Du får melding tilbake om temperaturen både inne og ute hvis du ønsker. På kaldeste vinteren trenger ovnen kanskje et døgn på å varme hytta opp til en behagelig grunntemperatur på 15 grader. Ellers i året trenger den kortere tid. De siste gradene tar du med vedovnen når du ankommer hytta. Bredbånd får du gjennom lufta hvis du vil. En ruter fungerer greit på litt solstrøm.

Kort sagt kan du leve et høystandard hytteliv, selv om Gammelsetra er et lavstandard hytteområde. Derfor er tomtene også langt billigere enn i mange andre områder.

 
 


 
 
Samarbeidspartnere

Solheim Hytter og Tomter

Femund Bygg

Femund Hytter

 
 
 
 
 


Engerdal
kommuneskoger
Vi har kontor i våre "nye" lokaler i Åveien 4.Adresse
Engerdalsveien 1794. N-2440 Engerdal  Telefon
 +47 47 62 45 88 00Mobil
 +47 951 24938 E-post
poo@engerdal.kommune.no 


Skriv til oss her

 
Vær


Kart

Hent veibeskrivelse / Get Directions 

© LightWeb